mardi 27 avril 2010

Les Peas, c'est Chick.

One more brunch recipe! Spring weather really makes me feel like eating cool stuffs with friends!

Hoummous



2 cans chickpeas
2 cloves garlic
1 lemon juice
1/3 cup olive oil
3 tbsp tahin

In a blender, mix half the chickpeas (drained and rinsed) and olive oil. When it's quite creamy, add the remaining chickpeas plus crushed garlic gloves, tahin and lemon juice. Mix and mix and mix until the mixture is VERY creamy. Season to taste with salt, pepper, or even herbs, more lemon, anything...
Serve with pita bread, or actually, any bread you like!

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Encore une recette pour l'apéro! Le printemps me donne tellement envie de manger des cools trucs avec des cools gens :)

Hoummos


2 boites de pois chiches
2 gousses d'ail
1 jus de citron
1/3 de tasse d'huile d'olive
3 càc de tahin (purée de sésame)

Au mixeur, mélanger la moitié des pois chiches (égouttés et rincés) et l'huile d'olive. Quand l'ensemble est crémeux, ajouter les pois chiches restant plus les gousses d'ail écrasées, le tahin et le jus de citron. Mélanger et mixer et mélanger jusqu'à ce que le mélange soit VRAIMENT crémeux. Assaisonner au goût, avec du sel, du poivre, ou même des herbes, plus de citron, ce que vous voulez ...
Servir avec du pain pita, ou en fait, le pain comme tu veux!

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